O nama

SWA TIM se bavi proizvodnjom zastava svih veličina, kao i štampom na različitm vratsama tekstila iz rolne.Posedujemo najmoderniju opremu koju čine dve potpuno nove mašine D Gen i Alvin, mašine su 180 cm širine sa integrisanim termo-fiksatorima, modernu šivaru i potreban doradni alat i opremu. Naš proizvodni kapacitet je oko 50m2 po satu rada, sto znači da smo u stanju da za veoma kratak vremenski rok isporučimo velike kvadrature odštampanih i doradjenih zastava.

Nas cilj je da se nametnemo kao dominantnii proizvodjači zastava na našem trzištu i da ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta po pristupačnoj ceni i sa kratkim rokom izrade. Permanentno ulažemo u proizvodnju i posedujemo savremne digitalne mašine na sublimacinoj bazi. Sve zastave se izrađuju na savremen način tehnikom sublimacione štampe sa integrisanim termo-fiksatorima. Zastava se pravilno čita sa prednje strane, dok zadnja strana nosi njenu savršenu sliku u ogledalu. Zastave su jednostrano štampane, a dvostrano čitljive. Takođe nudimo i dvostrano štampane zastave koje se pravilno čitaju sa obe strane tehnikom duple štampe i spajanjem ledja – o ledja odstampanog materijala. Naše prednosti u odnosu na konkurenciju su:

  • Imamo profesionalnu, novu i savremenu proizvodnu liniju za izardu i doradu tekstilnih materijala kao što su zastave i tekstilni baneri,
  • Obučen kadar koji poseduje višegodišnje iskustvo u radu i dobar servis.

Proizvodnja zastava se namentula kao logičan sled okolnosti i sada se možemo pohvaliti potpuno zaokruženom proizvodnjom jer u našoj ponudi imamo:

  • digitalnu štampu na tabak,
  • digitalnu štampu iz rolne na solventinm print mašinama- ploterima,
  • proizvodnju prozivoda od klirita i sopsteven laser i cnc mašine.

Sve za štampu na jednom mestu, olakšajte sebi i uštedite vreme završite sve na jednom mestu.